Siirt'te Deprem / Dua5tddqlyb3jm

ads/wkwkland.txt

Siirt'te Deprem / Dua5tddqlyb3jm. Siirt'te 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kurtalan ilçesinde saat 08:45'te meydana gelen deprem yerin 20,46 km derinliğinde meydana geldi. Siirt yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Siirt'te sabah saatlerinde meydana gelen deprem vatandaşları korkuttu. Merkez üssü van bahçesaray olan 4.0 büyüklüğündeki deprem, siirt'te de hissedildi.

Siirt'in kurtalan ilçesinde saat 08.45'te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Siirt i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Siirt'te deprem meydana geldi.saat 20.57 de meydana gelen deprem yaklaşık 1 dakikaya kadar sürdü. Bölgede ve çevre illerde deprem nedeni ile herhangi bir can ya da mal kaybı. Kurtalan ilçesinde saat 08:45'te meydana gelen deprem yerin 20,46 km derinliğinde meydana geldi.

4q0qwpita Asm
4q0qwpita Asm from habersoylemi.com
10 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili şimdiye kadar. Siirt'in kurtalan ilçesinde çok şi̇ddetli̇ deprem oldu. Rasathane verilerine göre saat 12.48'de kaydedilen depremin merkez üssü siirt'in pervari ilçesi olarak saptandı. Afad ve kandilli rasathanesi'nden gelen son dakika haberine göre van'da deprem meydana geldi. Deprem diyarbakır, şırnak, şanlıurfa bölgelerinde de hissedildi. Gozpinar 17 mayıs 2020 06:47 son deprem. Sabah saat 8.45'te siirt'in kurtalan ilçesinde, 10 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili şimdiye kadar herhangi bir hasar bilgisi gelmedi. Siirt'te deprem meydana geldi.saat 20.57 de meydana gelen deprem yaklaşık 1 dakikaya kadar sürdü.

Siirt i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz.

Sabah saat 8.45'te siirt'in kurtalan ilçesinde, 10 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili şimdiye kadar herhangi bir hasar bilgisi gelmedi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), siirt'in kurtalan ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Siirt'in kurtalan ilçesinde saat 08.45'te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Siirt'te şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem, siirt kurtalan ilçesinde meydana geldi. Siirt'te deprem meydana geldi.saat 20.57 de meydana gelen deprem yaklaşık 1 dakikaya kadar sürdü. Afad, siirt depremini 5 büyüklüğünde açıkladı. Siirt i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Siirt'te meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem korku dolu anlar yaşattı. Kandilli tarafındna bir son dakika açıklaması yapıldı ve 12.48 'de siirt pervari 'de 4.1 büyüklüğünde deprem olduğu bildirildi. Depremin merkez ilçesi kurtulan ilçesi olduğu öğrenildi. Siirt yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. İşte afad ve kandilli son depremler listesi!

Afad, siirt'in kurtalan ilçesinde saat 08.45'te 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem diyarbakır, şırnak, şanlıurfa bölgelerinde de hissedildi. Haber merkezi 04 şubat 2015, 13:00 dha. En son siirt deprem haberleri anında burada. Son dakika siirt deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Dua5tddqlyb3jm
Dua5tddqlyb3jm from i13.haber7.net
10 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili şimdiye kadar. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.2 afad ise depremi 5.0, derinliği ise 20 km olarak bildirdi. Gozpinar 17 mayıs 2020 06:47 son deprem. Sabah saat 8.45'te siirt'in kurtalan ilçesinde, 10 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili şimdiye kadar herhangi bir hasar bilgisi gelmedi. Siirt'te meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem korku dolu anlar yaşattı. En son depremler nerede ne zaman oldu » siirt son depremler ve yerleri. Son dakika siirt deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Siirt'te deprem meydana geldi.saat 20.57 de meydana gelen deprem yaklaşık 1 dakikaya kadar sürdü.

Siirt'in kurtalan ilçesinde çok şi̇ddetli̇ deprem oldu. Pervari ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi verilerine göre siirt'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. İl merkezinde hissedilen ve vatandaşları korkutan depremle ilgili açıklama yapılması bekleniyor. Siirt'te şiddetli bir deprem meydana geldi. Afad'ın bildirdiğine göre kurtalan'da meydana gelen deprem doğu ve güneydoğuda birçok ilde hissedildi. En son depremler nerede ne zaman oldu » siirt son depremler ve yerleri. Siirt valisi osman hacıbektaşoğlu siirt ve. İşte afad ve kandilli son depremler listesi! Deprem diyarbakır, şırnak, şanlıurfa bölgelerinde de hissedildi. Kandilli tarafındna bir son dakika açıklaması yapıldı ve 12.48 'de siirt pervari 'de 4.1 büyüklüğünde deprem olduğu bildirildi. Bölgede ve çevre illerde deprem nedeni ile herhangi bir can ya da mal kaybı.

Merkez üssü van'ın tabanlı ilçesi olan 7.2. Kandilli rasathanesi verilerine göre siirt'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ayrıca siirt bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Rasathane verilerine göre saat 12.48'de kaydedilen depremin merkez üssü siirt'in pervari ilçesi olarak saptandı. 18.11.2020 08:51 hassas burun 'poyraz', bir yılda 4 kişiyi kurtardı.

J26lsxe3y5vx M
J26lsxe3y5vx M from artisiirt.com
Rasathane verilerine göre saat 12.48'de kaydedilen depremin merkez üssü siirt'in pervari ilçesi olarak saptandı. Afad depremin merkez üssünün siirt olduğunu açıkladı. Kurtalan ilçesinde saat 08:45'te meydana gelen deprem yerin 20,46 km derinliğinde meydana geldi. 10 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili şimdiye kadar. Siirt'in kurtalan ilçesinde çok şi̇ddetli̇ deprem oldu. Siirt kent merkezi ve ilçelerinde hissedilen deprem nedeniyle, siirt'te vatandaşlar sokağa döküldü. Siirt'te şiddetli bir deprem meydana geldi. Bölgede ve çevre illerde deprem nedeni ile herhangi bir can ya da mal kaybı.

Afad, siirt depremini 5 büyüklüğünde açıkladı.

Siirt'te meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem korku dolu anlar yaşattı. Kurtalan ilçesinde saat 08:45'te meydana gelen deprem yerin 20,46 km derinliğinde meydana geldi. Siirt'te deprem meydana geldi.saat 20.57 de meydana gelen deprem yaklaşık 1 dakikaya kadar sürdü. Afad, siirt'in kurtalan ilçesinde saat 08.45'te 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Merkez üssü van bahçesaray olan 4.0 büyüklüğündeki deprem, siirt'te de hissedildi. Siirt valisi osman hacıbektaşoğlu siirt ve. Ayrıca siirt bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Afad depremin merkez üssünün siirt olduğunu açıkladı. Siirt'te sabah saat 08.45'te 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Siirt'in kurtalan ilçesinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 18.11.2020 08:51 hassas burun 'poyraz', bir yılda 4 kişiyi kurtardı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat. Siirt'te şiddetli bir deprem meydana geldi.

ads/wkwkland.txt

0 Response to "Siirt'te Deprem / Dua5tddqlyb3jm"

Post a Comment